Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


måndag 29 september 2014

Rummet som glömdes bort

Här är vårt sovrum som vi inte gjort något åt ännu. Består bara i dagsläget av en säng och ett sängbord. Känns som att man har så mkt annat att stå i så det får vänta ett tag till. Inte så jätte stort heller men vi har fler andra stor rum och det räcker. Vi tyckte det var viktigare med ett stort allrum i stället där man sitter och umgås. Litet men gött att sova här :)

Utsikten är också fantastisk men det saknas mkt piff för att jag skall tycka att det är klart. Tankarna som flyger i huvudet är lite olika.  Antingen får det vara samma färg på väggar och gardiner och så köper man brunsvarta sängbord till, två pampiga sängbords lampor och en kristallkrona i taket. En maffig gavel vill man ju också ha, skall den vara mörk?
 
Alt 2 är att måla väggarna vita eller mkt ljusare och så köper man en stoppad sänggavel i samma färg som gardinerna? Överkastet är ju också under all kritik men just nu lägger vi vart enda slant utomhus.
Får spara detta till en vinter syssla. Kom gärna med ideér.

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Hej, kära Caroline,

  die Wandfarbe in deinem Schlafzimmer finde ich einfach super! Wäre doch schade, zu übermalen. Aber eine schöne weiße "sänggavel" würde den nötigen Kontrast bieten :-) Der Vorhang passt auch sehr schön. Etwas höhere Nachttische / oder lieber Kommode an beiden Seiten des Bettes könnte ich noch gut vorstellen. Da das Bett ziemlich hoch ist, sollte der Nachttisch auch höher sein. Mehr braucht man auch nicht, das Panorama macht schon den Rest aus :-)
  Liebe Grüße

  Susanne (deine treue Blogfolgerin)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thanks Susanne for the bedroom ideas! Sound like we have the same taste regarding how to decorate it:-) I´ll add some time to finish it this Winter.
   Have the best evening!
   Caroline

   Radera
 3. Det är ungefär samma sak för oss. Tillfälliga sänglampor och inga gardiner på plats ännu. Väntar på inspiration och nu när hösten kom så fick man den plötsligt. Man vill börja bona om rummen lite mer. Så nu jagar jag överkast och kuddar! Johanna

  SvaraRadera
 4. Da hadde jeg endelig fått til en oppdatering igjen;-) hehe. Så utrolig flott dere får det på utsiden av huset. Helt nyyydelig:-D

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...