Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


torsdag 18 september 2014

Kaos på tomten!

Ja suck, det gör lite ont att titta på hur mycket det är kvar att göra på tomten. Närmare bestämt 2000 kvm. Lite lagom grönt av allt ogräs har det iaf blivit.


Men jag tänker inte stressa upp mig för det. Det tar vi i vår/sommar 2015. Man orkar bara inte göra alla på en gång. Nu sitter jag och väntar spänt på att de bar rotade plantorna ska dyka upp i blomsterhandeln, så att jag åtminstone kan sätta lite häck framför huset. Tanken är att de ska rama in lite på framsidan. Det får bli höjdpunkten i höst liksom att få klart altanen och altan räckena, när mannens handled läkt och gipset är borta.

Men i allt högt ogräs som växer på tomten växer även diverse blommor. Som dessa fina solrosor t ex. Så varför inte njuta av det som finns och ta med dem in? Det var det första barnen upptäckte när de kom hem från skolan idag. Vad kul att de ser sådant!

2 kommentarer:

  1. Ha ha... det ser exakt likadant ut hos oss men jag har väldigt lätt för att blunda. I vår får det hända lite mer utanför än vad det gjort hittills./J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja tur man inte är ensam Johanna. Vi blundar vi också. En anledning till att vänta in snön så syns det inte så mkt. Blir nog kul för barnen också att åka kana i högarna.

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...