Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


tisdag 16 september 2014

Altanräcket i vinyl

Altan räcket i vinyl är under uppbyggnad. Dessvärre har mannen min fått en spricka i handleden under sin golfresa så det står still ett tag framöver, tyvärr. Känns som att det kommer att bli bra detta och upplevs inte alls så plastigt. Bara tanken på att aldrig behöva skrapa och måla gör mig lyrisk och det är värt vart enda krona!I väntan på att mannens handled ska bli bra får jag fortsätta med att färga in de sista trösklarna i osmo dekorvax. Lite pyssel med slipningen och fabriks lack sitter hårt men snart så är de sista två på plats.

6 kommentarer:

 1. Riktigt snyggt Caroline. Det syns inte att det är 'fusk'
  Det värsta som finns är underhåll ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Emelie :) plockepinn och montera är det enda som behövs.

   Radera
 2. Men vilket fint staket, var har ni hittat detta? Hur ligger priset jämfört med att bygga och måla ett? Vi behöver ha ett runt hela altanen, både baksida men senare också framsida. Underhållsfritt känns lockande!
  Ett tips som kommer för sent nu men det är mycket lättare att få bort fabrikslacket på trösklarna med värmepistol. Då är det bara att skrapa av det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. hej och tack, företaget heter Ellma.se ca 14 meter kostade ca 6000 kr, tycker inte jag är så farligt. Kolla in deras hemsida, eller mitt gamla inlägg också http://oceanlivinginsight.blogspot.se/2014/08/staket-tillverkade-i-underhallsfri-vinyl.html
   Killen som säljer detta heter Martin.

   Radera
  2. Tack! 6000 känns som hittat. Kan inte tänka mig att bygga och måla ett skulle kosta så mycket mindre i slutändan, särskilt inte om man ska räkna in tid. Ska absolut be om en offert! Hur känns kvalitén?

   Radera
  3. Hej igen. Japp för tiden och målning mm så är det värt det 1000 ggr om.
   Han har tre ref kunder man kan åka och titta på i sthlm, om det är här du bor?
   Vi har bara satt ihop två sektioner av 6 + grind så det är inte helt stabilt än. Skall man ha hörn så binder det ihop det ännu bättre tror jag. Stabilt men inget för barn att klättra i skulle jag säga. Min svärfar var och tittade på en av referenserna och han är en kräsen människa. Han tyckte det var ok, han träffade ägaren som sa han haft den i två år och nu först hade han tvättat av det....med högtrycken ;-) mer behövs inte tydligen. Även så finns uv skydd i så den skall heller inte gulna. Åh om man varit rik hade jag satt ett sådant som staket också runt hela tomten :-) *dreaming*

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...