Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


söndag 21 september 2014

Altan och räcken

Nu är nästan hela altan räcket klart, saknas en grind och en trappa ner till garaget. Nedanför altan kommer vi bygga upp en låg mur. Förmodligen blir det någon rabatt, kanske med något lågväxande och lättskött.
 
 
Här ser man vattnet och grannens hus. Emellan oss ska vi sätta en häck och framför altan ska vi rensa av allt ogräs som nu växer och sätta en liten gräsmatta.
Längst fram på altan ser man mycket av vattnet. Vi är väldigt nöjda med utsikten vi fick. Grannen skämtar ibland om att han ska sätta upp ett Attenfalls hus framför vårt hus. Han skulle bara våga ;-) Skulle grannarna mot förmodan få för sig att flytta så måste vi skriva något papper på att denna sida av tomten inte får bebyggas. Just nu är det bara en muntlig överenskommelse och det är lite läskigt.  
 
Ha en mysig Söndag!

4 kommentarer:

 1. Förstår att ni är nöjda med den utsikten :) och räcket också för den delen - blev jättefint verkligen! Trevlig söndagskväll!

  SvaraRadera
 2. Superfint blev det. Ni får hoppas att de som bor där aldrig flyttar eller att de hinner bygga ett attefalls hus någon annanstans innan de flyttar :) Skönt att komma i ordning.
  Johanna

  SvaraRadera
 3. Tack Johanna, ja det pratas om att Attenfalls huset ska ligga på andra sidan tomten. Hoppas de bygger det snart, då har de fyllt sin kvot vad gäller kvadratmetrar man får bygga på.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...