Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


lördag 3 maj 2014

Vilka är ni?

Otroligt!! Såg av en slump i statistiken att jag hade haft 749 besökare en dag. Vad roligt! Vilka är ni som så troget följer mig? Vore kul med lite fler kommentarer men självklart inget krav. Bara roligt att ni tittar in hos mig :-D.
Idag var det då dags att få upp ställningen inför målning av huset. Vi får ha lite tålamod dock tills vi ser att frost nätterna är över. Under tiden fortsätter vi med fasadtvätt, spackla, slipa och grundmåla de brädor som kapats under bygget och som är obehandlade. Känns skönt att vi är noggranna och gör allt rätt från start för maximalt skydd på färg och virke.

5 kommentarer:

 1. Duktiga ni är. Blir faktiskt lite avis hur knäppt det än låter men jag gillar att hålla på och att tvätta fasad mm skulle vara rätt kul men nu har jag en liten plutt som gärna hänger som en apa på mig istället. Ser fram emot att se huset målat. Vi har insett att vi behöver måla fasaden rätt omgående också så här tas det in offerter /Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna. Din tid kommer men inte just nu :) Roa lillknatten istället. rätt som det är så vill dem inte umgås med en på dagarna utan prioriterar kompisarna i stället. Då kan man passa på och pyssla med annat.
   Ja det skall bli så kul att dra i gång med penseln men än är det lite för kallt. Vi håller tummarna för lite fint väder i maj :)
   Ha en fin kväll!

   Radera
 2. Måla är skräckblandad förtjusning.
  Jag älskar det men vet vilket jobbigt jobb det är ...
  skönt när vädret blir lite bättre så ni kan sätta fart!

  SvaraRadera
 3. Kul med så många läsare Caroline! Då blir man lite pepp :)
  Skönt att komma igång med målningen - hoppas värmen kommer igen så det blir lite skönare i luften!

  SvaraRadera
 4. Hej Caroline! Här kommer en hälsning från Umeå! Vi är ett par som tittar in ibland och läser Er blogg. Vi har själva just byggt ett New England inspirerat hus, så det är kul att hitta fler som bygger i samma stil. Just nu är det trädgårdsarbete som ligger i pipen för oss i projektet, så det är lite att göra när trädgården idag ser ut som en leråker. ;-) Ha en fortsatt trevlig dag! //Margareta och Andreas

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...