Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


måndag 5 maj 2014

Skärgårdsbilder i gäst WC

Nu börjar vi äntligen komma till det där med att hänga upp tavlor även om det fortfarande saknas en del möbler. Inte för att vi ska ha många tavlor på väggarna men vi tänkte i alla fall välja ut några ställen att ha tavlor på. Två av dessa ställen är WC/Dusch och badrum. Lite också därför vi valde att kakla upp till 1,20 bara och måla resten. Tanken är att det ska upplevas mer som rum, ombonade och levande och inte så sterila. Tänkte jag skulle visa er vad jag gjorde med de fina bilderna jag tog på Runmarö i påskas. De är omgjorda till "sepia", dvs inte svart vita utan snarare brun vita. Sedan har jag printat ut dem hemma på printern i fotopapper och ramat in. Vi älskar ju stockholms skärgård och är ute så ofta vi kan. Det känns roligare att ha egna bilder än att köpa tavlor/affischer med någon segelbåt på eller liknande tycker vi. Så här blev det i alla fall men håll i er, för belysningen är ännu inte klar i WC/Dusch och någon färklick/piff ska fortsatt till.
 
 
 
 
 
Våra små hjärtegryn
Och så här nedan blev det i badrummet...


 Nu skall jag surfa runt och sukta efter fina entré bilder/altanbilder. Återkommer med några tankar kring det. Må gott där ute!
 

10 kommentarer:

 1. Så mysigt det blir. Det känns verkligen ombonat och varmt. Och vilka vackra bilder du tagit!

  Tänkte förresten på dig när jag såg den här nyss: http://www.blocket.se/stockholm/Soffbord_Newport_Army_Svart_53563448.htm?aw=1

  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, ja den är fin! Har faktiskt titta på just den annonsen, du känner mig så väl :-) Det lutar väl mest åt den stilen eller York, väntar just nu bara på att den skall komma in i butiken....tålamod..

   Radera
 2. Jättefint komponerat Caroline! och vad snyggt hängt, svårt att få till det med så där raka kanter :) Ju personligare desto bättre håller jag med om!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack Caroline. Ja det är min man som är duktigt på att hänga "rätt".

   Radera
 3. Härligt med bilder. Det blir lite personligare och varmare när man börjar få upp tavlor/Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack Johanna. Ja skönt att man äntligen kommit till den punkten. Hur går det för er?

   Radera
 4. Va fint du gjort! Gillar iden med att inte bara ha kakel överallt! Blir verkligen mer personligt och mysigare i badrummen!
  VI håller på med slutbeställning nu, många beslut på en gång!
  Jag är mycket tacksam för att du tog dig tid att svara på mitt mejl
  Ha en fin dag!
  /Malin Tolwers

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack Malin. Självklart hjälper man till om man kan. Bara roligt. Lycka till med bygget nu och hör av dig om du undrar över något mer.

   Radera
 5. Ville bara säga att du har en otroligt fin blogg :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...