Husbygge i New England stil



""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


onsdag 26 augusti 2015

Städdag och fotografering

I morgon är det dags att städa upp i huset, ordentligt. Det blir lite eftersatt inomhus då arbete på tomten pågår och när sommaren väl visar sitt rätta jag. På fredag kommer Myresjöhus hit och ska fotografera. Hoppas bara vädret håller i sig!

I går var jag på kvällspromenad med väninnan och kom hem när det började skymma. Måste säga att det faktiskt är lite mysigt att det mörknar mer på kvällarna nu så att man kan tända lite belysning och ljus.
I dag var det då dags igen att kontakta mark/tomt arbetarna som tidigare hjälpt oss. Vi behöver börja förbereda för häcken som ska gå runt tomten i höst. Dike skall grävas och plantjord måste levereras i ett antal ton. Sedan behöver vi mäta ut hur många meter plantor vi behöver samt förbereda oss ihop med grannen om häcken vi ska ha mellan oss. Även ska vi bredda vår infart med ca 6 meter extra. Plantorna kommer kring början oktober och ska ju ner i marken omgående så det blir inga lata dagar än på ett tag.

2 kommentarer:

  1. Så fint med belysningen! Det är stor skillnad på att komma hem när huset är upplyst under den mörka årstiden - jag förstår att det känns lite mysigt :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Lina för komplimangerna! Ja lite mysigt att det dra mot höst...som du själv åsså säger :-)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...