Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


söndag 30 augusti 2015

Myresjöhus fotograferar huset

Fredagen inleddes med att Myresjöhus kom och fotograferade huset. Det var en stylist och en fotograf som piffade och flyttade möbler, i 4 timmar. Hon tog ca 400 bilder så jag hoppas det blev en del användbara. Jag passade naturligtvis också på att fota lite. Dock bara med mobilkameran så bilderna blir inte i samma kvalité. Nedan kommer i alla fall några av dem. Måste också säga att det var kul att ha dem här. Jag fick flera aha upplevelser vad  gäller färger, mönster och placering av saker. 


 

 
 
  Dagen avslutades med ett härligt eftermiddags bad....

 ...och en härlig kvällsvy från vardagsrummet och ut mot vattnet. Tänk sicken tur man har som får uppleva detta härliga hus och härliga vy!

10 kommentarer:

 1. Wow Caroline, va snyggt! Och vilken utsikt sen!
  /Jenny

  SvaraRadera
 2. Jisses så fint!!! Bra jobbat! Vore kul att se dem färdiga bilderna sen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Isabelle :-) Ja jag har blivit lovad lite bilder så det bli spännande.

   Radera
 3. Visst är det kul.
  När man själv tycker allt är snyggt och de kommer och ställer dit eller flyttar bort en liten sak och allt blir ännu bättre.
  Verkligen kul, är det till katalogen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emelie. Ja än finns inga verkliga bilder från en Hudson i den serien. Det blir nog till både katalogen och hemsidan.

   Radera
 4. Superfint! Härligt att se fotografierna sen. Ni har kommit lite mer i ordning än oss kan man säga så vår fotograf från Vårgårda hade lite utmaning - lastpallar vid entren, gräs som inte riktigt täckte gräsmattan osv :) Men så är det att vara nybyggare / Johanna

  SvaraRadera
 5. Tack Johanna. Ja vi hade en del fix och trix med det också, på framsidan bla då muren vid trappen inte är på plats än. Tror både ni och vi fick ihop en del fina bilder iaf :)

  SvaraRadera
 6. Jättefint hus och inredning! Vi håller på att göra om hemma och funderar på mörkt golv. Har du några fler bilder på ert kök som du skulle kunna visa just så man ser det mörka golvet till det ljusa köket?
  Mvh Kattis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kattis och tack.
   Om du tittar under kök i menyn till vänster så finner du de bilder jag har.
   Ha en fin söndag.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...