Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


torsdag 17 april 2014

Vårt härliga allrum

Tänkte jag skulle visa lite bilder från övervåningen och vårt stora rymliga allrum. Hittills har vi bara stuvat upp våra gamla möbler för att komma i ordning men inom kort, när vi kommer till allrummets tur, så ska vi bestämma vad för möbler och gardiner mm vi ska ha. Vi har fortfarande tre rullgardiner som ska upp här så att man kan mörklägga ordentligt. Detta för att det blir en del spring med småtrollen våra till toa om natten. Här kommer också den varma solen titta in då alla fönster är i söderläge. Kan vara skönt att dra för lite.
Vår underbart sköna slapparsoffa från Mio
 


 Och så trappen som vi är så nöjda med :-)

9 kommentarer:

 1. Vad härligt med bilder från insidan Caroline:-)
  Det ser underbart ut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack Emelie. Ja alltid skönt att komma i ordning när man flyttat in. Ganska jobbig period att stå i flyttkartonger.Men så märker man ganska fort att möbler och annat inte passar in eller att man vill ha andra saker. Ja det tar verkligen tid att komma i ordning ;) Men det är ju skoj ockås när all är nytt och fint och man får leta fina nya saker till hemmet.

   Radera
 2. Tack för fina bilder! Tack för inspiration! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack Karoline :) Roligt du gillar det. Glad jag blir. Ha en fin fortsättning på påskhelgen.

   Radera
 3. Åh vad du har uppdaterat med massa fina bilder när jag är på semester. Ser så fint ut och jag blir avis att ni har kommit så på plats redan:) Imponerande Caroline. Kul att se mer av huset och vilket otroligt allrum ni har. Vi har ju dessvärre massa sovrum på övervåningen så något stort allrum har vi inte. / Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna och välkommen hem efter härliga dagar på Gotland! Vi plockade faktiskt bort två sovrum intill det planerade allrummen då vi inte ville gå bet på utsikten mot vattnet. 8 rum och kök behöver vi inte ;) Passar ju så bra också för oss att ha ett stort allrum där man kan ha igång wii spel och en drös med lek kompisar till barnen. Förstår ni har fler sovrum med tre barn och så men det kommer nog bli bra när ni kommer i ordning mer ska du se :)

   Radera
 4. Så himla härligt allrum! Vilka ytor, måste vara underbart när man har barn. Kul att se så mycket bilder :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack Caroline. Kul du gillar bilderna, det kommer mer från fler rum men vi skall bara komma i ordning först lite mer ;)

   Radera
 5. Så stilrent och snyggt !
  Tack för att du delar med dig :-)
  Kram
  Christin

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...