Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


måndag 10 mars 2014

Pippi på krom

Har nog fallit för krom saker tillsammans med rotting. Tycker det är så fint!
Har lånat lite bilder från http://www.byvillapaprika.no/, där du kan köpa samtliga av hennes saker i nätbutiken. Detta är en inredningstil jag i alla fall kommer att anamma! Det är ju så också att just det där lilla piffet i slutändan ändå är det som syns mest. Hennes saker vill man ju ha allt av men priserna blir lite saftiga utifrån den norska kronan. Hoppas man kan hitta liknande saker här eller att man kan hitta samma leverantörer i Sverige och till svenska priser. Tips på liknande inredning i liknande utförande i Sverige mottages gärna.
Kika även in på hennes fina blogg där man kan få massor med inredningsinspiration http://villapaprika.no/
 
 
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Kroken var himla fin tycker jag!
  Jag tänkte också fråga var du köpte skurklossarna/sockelklossarna? Tyckte jag såg något pris på 30kr i något tidigare inlägg och det lät himla billigt...

  SvaraRadera
 2. Hej, de kommer från listspecialisten.se.
  De kommer omålade men det gick snabbt att grunda dem. Resten får man ta på plats.
  mvh Caroline

  SvaraRadera
 3. Jag håller med - krom i kombo med grått och rustika material blir urfint! Camilla på Villa Paprika är dessutom så himla duktig på att styla sina saker, vilket gör en ännu mer sugen på att köpa allt på bilderna ;-)

  SvaraRadera
 4. Krom är alltid rätt känns det som! Vad roligt att komma till punkten där man får börja inreda med småprylar! Själva ska vi skicka in slutbeställningen i veckan.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...