Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


tisdag 18 mars 2014

Kolmården, Vildmarkshotellet och Linas Matkasse

Nu har det varit tyst ett tag från mig men nu är jag tillbaka. I helgen var vi på Kolmården och firade av barnens farfar som fyllde 70 år. Det blev övernattning och middag samt 2 besök i djurparken och SPA:ande. Så fantastiskt barnvänligt/barn anpassat vildmarkshotellet var. Jag är förvånad över hur mkt folk det ändå var där med tanke på att Kolmården inte är öppet för säsongen än utan endast för hotellets gäster. Vi såg faktiskt djuren på mkt närmare håll nu också eftersom många  av dem står inomhus. Rekommenderas varmt! 
 

 
Kan också berätta att vi igår fick första leveransen av Linas Matkasse och det var en fröjd att bara få ta emot maten hemma igen. Tre kassar mat, recept och inget som saknas. Nu har vi både kyl och frys att stuva in mat i igen och en UGN! Underbar vardagslyx.
 
 
Kan berätta att färgburken också kommit fram och förvandling pågår men det kommer mer om det i ett annat inlägg :) Ha en fin kväll.

2 kommentarer:

 1. Åh vad skönt att komma bort! Kan tänka mig att vi behöver det inom kort. Är helt slutkörd idag trots att allt gick bra. Känns som om någon dragit ur all energi men det är väl så efter all anspänning.
  Ser fram emot Linas igen. Det var ett år sedan . Vi har haft Linas i säkert 6 år och är supernöjda
  Sköt om dig / J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna, Ja tänk att några kassar mat och recept kan göra en så lycklig! Snart när ni är installerade så kan ni boka på dem igen. Förstår att ni är helt slut! Men äntligen är huset ert.
   Ja det är sannerligen skönt att komma bort lite även om man är sugen på att sätta klorna i inredningen i nya huset. I slutändan så är ju lagom av allt bäst. Ser fram emot lite bilder :)
   Ha det bra.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...