Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


fredag 7 november 2014

Vår tvättstuga

Vår tvättstuga är inte direkt någon fancy lyx variant som man kan se på t ex Pinterest MEN jag är så glad att den är stor, 9,2 kvm. Groventrén är också oftast i anslutning till tvättstugan så den ytan ska fylla en ganska stor funktion. I vårt hem är det 6 av 7 dagar kaos där. Man får kliva över hockey väskor, runda förbi strykbräda och div maskiner som användas utomhus. Med två barn i familjen blir det många tvättmaskiner på en vecka. Vi har ständigt högar med tvätt som inte ens hinner upp i garderoberna innan de används igen. Men det är skönt att man kan stänga dörren och bara låta det vara lite kaos där. Summa summarum så är det skönt med stora bänkytor och så här ser det ut idag.
     

 Den fjärde väggen där torkskåp, värmepump och städskåp står tänker jag inte ens visa. Det är lika fult som sist men någonstans måste de ju stå och passar utmärkt att vara där i vårt "kaos rum".
Passade också på att printa ut lite familjeregler, fina ord tycker jag.

4 kommentarer:

 1. Underbara familjeregler. LIKE A LOT :) Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej Caroline,
  jättefin tvättstuga!
  Jag har en helt orelaterad fråga - är ni nöjda med era Howardsoffor? Visst hade ni köpt dem på Trademax? Funderar lite på att åka och kolla på en sån, men undrar såklart lite över kvalitén när det är så himla bra pris :) Dock så har vi ingen lust att köpa en jättedyr soffa nu när vi ska ha barn.

  Tacksam för svar, ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Caroline.
   Vi gillar våran soffa och fåtöljerna jätte mycket. Bra kvalité och billiga. Vi köpte mörkare grå just för att vi har två barn. Det blev jätte bra. Grattis till bebisen :)

   Radera
  2. Tack Caroline :) Får nog bli en tur till butiken för en provsittning! Finns det många färger att välja på eller är det de tre som är på hemsidan?

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...