Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


tisdag 4 november 2014

Spöklik magisk morgon

Hoppas ni hade en mysig Halloween helg? Vaknade upp till en helt magisk vy från sovrumsfönstret över saltsjön. Passande för självaste halloween helgen!

 Blev så tagen att jag vart tvungen att ta en liten promenad.

 Och så fina huset...suck altanen har blivit lidande pga gipsad arm och sen ryggskott...


 I helgen spökade ena sonen och jag för pappa när han kom hem.....

Ha en fortsatt fin vecka där ute! Kram

6 kommentarer:

 1. Magisk vackert! =)
  Jo, jag är medlem på sysidan och var väldigt aktiv där för kanske 5-6 år sedan. Men nu var det flera år sedan jag ens tittade in... Vet inte varför, men bloggandet tog över , kanske ;) Så jag tog en snabb-kik precis nu ;) Jag heter perlemor där. Ska försöka komma ihåg att titta in där, mera.
  Kram/Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maria, vilka fina alster du har, tittat på dem nu. Kul. Men din nya maskin och 6D fattar jag att du har att göra! Kör på, jag vet att det tar lång tid, inte en vecka utan månader och mkt öva =)

   Radera
 2. Avundas er utsikt! Så vackert med dimma. Huset och uteplatsen ser fantastiskt ut. Jobbigt med bruten arm och ryggskott dock - krya på dig!
  Kram Caroline

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Caroline. Ja utsikten har varit målet från start och varför vi gjorde allt detta. Det är mannen som lider och inte jag men tråkigt för honom och altanen. Viktigaste är att han blir bra så får altan vänta till nästa år. Stackars tussen min :0)

   Radera
 3. Usch vad jobbigt med bruten arm!! Men snart täcks altanen av snö och då ser det magiskt ut och ingen vet vad som inte är klart därunder. Ni har fått det superfint. Jag gillar era fina lister under fönstren också. Jättesnyggt! Johanna

  SvaraRadera
 4. Hej och tack Johanna. Gulle du! :)
  Ja du har ju en förmåga att se de där detaljerna :) Tack!
  Ha en fin helg.
  Kramis Caroline

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...