Husbygge i New England stil



""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


torsdag 27 februari 2014

Trött

Oj idag är jag inte i någon vidare form, operationen gör sig påmind och på det så har vädret inte varit något vidare skoj för fotografering. Gjorde ett försök med killarnas rum men de blir så mörka. Jag får satsa på att det blir bättre tillfällen i helgen i stället. Idag kom de och hämtade bodarna så jag bjuder på en grå mulen bild på det i stället :) Tagen inifrån huset i sovrumsfönstret.



Adjö bodar, tack för denna tiden, vi kommer inte att sakna er men minnena vi hade från den tiden kommer att leva kvar. Ser inte mkt ut för världen att bo i men har varit en fantastiskt bra lösning under byggtiden och vi har inte saknat något egentligen. Dessutom toppen fina invändigt, de var ju nya. Heller inga störande färger utan bara vita väggar och gråa golv.
 
Trevligare väder hade vi när de levererade dem, hmm man minns!
Kan hyras hos Via-S
 
Måste bara lägga in en bild på stranden nedanför oss, solvarm sand och fint väder. Blir man inte bad sugen? Nu får det blir vår!!
@Emelie, nästan så jag ser ert hus på andra sidan vattnet ;)


4 kommentarer:

 1. Så himla lyxigt det måste vara att ha en sandstrand vid huset! Det måste ju vara drömmen, förstår att ni längtar till sommaren :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Caroline. Ja det är det som har varit målet med hela tomtköpet och husbygget. Längtan efter utsikten och närheten till bad och båtplats. Tog ett och ett halvt år att förverkliga men nu är vi äntligen här! Slitsamt men väl värt det. Här hoppas jag vi får leva många lyckliga dagar.

   Radera
 2. Jaa! Det är närmare än jag trodde. Men vi har inte riktigt lika fin utsikt som er ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fågelvägen tar det nog inte mer än 1 minuter över till andra sidan. Finns det ett bad på den sidan eller är det Grisslige som blir närmast för er? Den badplatsen är ju inte fy skam den heller!!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...