Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


onsdag 26 februari 2014

Rea på Mio

Höll ju på att glömma! För ett tag sedan var jag och handlade på Coop och alldeles intill ligger en ny öppnad Mio butik. Tänkte jag skulle ta en liten titt förbi där och tanka inspiration. Den kökslampan jag tidigare spanat in var nersatt i pris men sista exet hängde i taket. Jag fick ned lampan till ett kanonpris och självklart fick den följa med hem. Så tok nöjd med den!

Lampan kommer från LampGustaf och heter Newport. 
Gillar även att takfästet är i krom och sladden svart.Även fick två stycken av dessa följa med hem, även dem var nersatta till halva priset. Lampan kommer från Markslöjd och heter Fjällbacka. Ibland blir man bara lite extra nöjd. Tänker att dessa kan få pryda vårt sovrum eller barnens rum.

Gällande kontors lampa hittade jag denna ny tappning på Bankers lamp.
Är för närvarande LampGustafs bestseller. Måste nog säga att den är lite snygg!

Måste också berätta om IKEAS Barometer. Var ju och köpte två sådana till grabbarnas rum och jag måste verkligen säga att det var en gedigen pjäs! Ursnygg, välarbetad och tung. Välter inte i första taget. Nu ville son nr två, som har pippi på "guld" ha en av våra gamla mässingslampor istället så en av dessa fick flytta in till vårt blivande arbetsrum. Jakten på en snygg taklampa till hallen fortsätter. Det är nog som Emelie från familjenbbygger säger -Det lättaste är att bygga hus, det svåra är att hitta rätt saker/inredning till huset.
 
En sak till, vi har fått sällskap av en ny bloggerska som också heter Caroline, hon finns på 2FLOORSTORE och bloggar nu om ett Myresjöhus i New Englandstil de ska bygga. Vill välkomna henne in i byggsvängen ;) Må gott allihopa så ses vi på bloggen imorgon. Kanske blir ett inlägg om grabbarnas rum?


4 kommentarer:

 1. Äntligen kan jag kommentera:) Har varit utan dator och från mobilen funkar det inte. Ni har fått så fint!!! Det är så kul att se alla bilder från alla rum och trappan blev verkligen ursnygg. Härligt. Hoppas du mår bättre så du kan njuta lite också. Vilka fina lampor. Det var ju typiskt när man är borta att det är rea. Men vi får ändå inte plats med så mkt i vår lilla stuga och vi har köpt hem badrumslampor, utelampor, tapeter och nu även lite smått och gott till huset. Vi får vänta. Förstår inte hur jag ska lösa problemet på min blogg men nu har jag godkänt din kommentar och jag tror att du kanske använde en annan dator med annat ip nr för det är bara första kommentaren som jag behöver godkänna sen ska alla följande godkännas automatiskt. Men jag kan ha fel:) Ha det gott och ladda upp massor med mer bilder /Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack Johanna. Ja det är inte lätt att lägga kommentarer via mobilen. Har själv testat och man får mickla en del för att få till det.
   Jag skall testa att lägga en kommentar i ditt nästa inlägg så ser vi om det funkar :-)
   Ha en fin dag.

   Radera
 2. Vad gulligt av dig att skriva om mig, och tack för välkomnandet! :)
  Jättefina lampor. Jag har sedan flera år tillbaka Barometer-lamporna som sänglampor och gillar dem jättemycket fortfarande. Bra pris på dem också! Ser fram emot fler bilder - köket ser jättefint ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack Caroline.
   Barometer gör sig jättesnygga som sänglampor! gillar dem skarpt.
   Jag kommer att lägga upp bilder på köket men vi har inte monterat luckorna för kyl och frys än. Men det kommer inom kort. Vi är super nöjda med köket :)
   Det är en fröjd att laga mat och titta ut mot saltsjön!

   Ha en fin dag.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...