Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


torsdag 16 januari 2014

Vi har badrumsinredning

 Här kommer en liten uppdatering på bygget.
 
Det mesta är nu på plats eller håller på att monteras i bad och dusch. När allt är på plats skall jag skriva lite mer utförligt vad det är vi valt. Bilder ovan är badet och bilder under dusch/WC
 
 
 
Glas dubbeldörrarna är monterade liksom våra sockelklossar som jag beställde och grundmålade i julas.


 
Fläkt och annat är på plats liksom våra underbara blandare
 
 Fina sittbänken vid fönstret :)
 
Fina vitrinerna som går ner i bänkskivan på båda sidor om sittbänken. Blir nog mysigt att tända lamporna i dem på kvällarna.
 
 Garderober inbyggda i sovrummen, fattas spackling och målning.
 
En lite bättre bild på klinkerplattorna i hallen
 
En bild tagen in mot v-rummet

 
 
 ...och så får jag avsluta med en bild över utsikten i sovrum, allrum, v-rum och kök. Ska bli så mysigt att få vakna upp till detta och se ut över vattnet  under alla olika årstider. Bonusen är att brevid bryggan finns en mysig sandstrand och brevid den våran båtplats. Närhet till allt och väl efterlängtat.
Ha en fin helg alla!


7 kommentarer:

 1. Men åh så fint det blir! Älskar dörrarna/fönstren i vardagsrummet :) // Isabelle

  SvaraRadera
 2. Hej Isabelle och tack. Kul du gillar dem. De är tokspröjsade men det hör ju till husets karaktär :-) Däremot mkt enkla att rengöra då de är i aluminium, treglas och spröjsen avtagbara.

  SvaraRadera
 3. Hej Caroline!
  allt blir verkligen fantastiskt fint och jag kommer nog att hämta mycket inspiration till vårt nya Myresjöhus :)
  Är lite nyfiken på golvet i badrummet (jättefin färg) och det i hallen. Var kommer de ifrån? Supersnyggt med det rutiga! Kostar det mer för er att lägga klinkersen diagonalt.
  Förstår att ni vill flytta in nu :)

  Trevlig kväll! /Caroline

  SvaraRadera
 4. Hej Caroline.
  Vad roligt att ni valt Myresjöhus! Får man fråga vilken modell?
  Plattorna i hallen i 30x30 är samma som vi valt som golv i wc och tvättstuga (den ljusgrå) och i badrummet (den vita). Fast där i 10x10. Den heter kustgranit och ingår i Myresjös standard sortiment hos Centro. Ja det är tillägg för diagonal sättning men inte någon jättekostnad.
  Hur långt har ni kommit i processen?
  Ha en fin kväll du med Caroline :-)

  SvaraRadera
 5. Jättebra! Tack för informationen! Vi har valt Kungshamn, men har gjort ganska mycket ändringar, ex breddat huset samt lagt till en större glasveranda på baksidan (samma som i Hilton Head). Vi håller just nu på med förberedelser för att skicka in bygglov, så vi är ganska långt bakom er :) men det är toppen att samla in inspiration redan nu! Ska bli spännande att fortsätta följa ert bygge!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Hej! Vi ska bygga med myresjöhus och jag undrar över badrumsinredningen är det tillval eller nått ni hitta själv? Och vart i så fall? Samma fråga gäller köket?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Kristin. Inredningen i badrummet och duschen är med i Vedums katalog men ingår inte i standard. Men vi kunde iaf beställa fritt ur katalogen med lite rabatt genom Myresjöhus. Köket är HTH och luckan kvadrat ingår, däremot inte de i glas då det tillhör Classic luckan. Men det går att beställa fritt från HTH också. Vi köpte till ganska mkt fler skåp och överskåp. Lycka till.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...