Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


måndag 9 oktober 2017

Sommaren förbi och häcken tar formTiden rullar på och sommaren är förbi. Så fort det gick! Bilder man tog i september känns redan för "gamla". Nu faller löven rasande fort och vädret har mest bjudit på regn och blåst. Tänkte visa hur fin och tät vår ligusterhäck hunnit bli på tre år. Plantorna sattes alltså för bara tre år sedan, taniga små barrotade plantor i 10 pack.

Nu är det en riktigt häcksax som gäller och jag har klippt den tre gånger i år. Tät och fin blir den. Så nöjd med valet liguster. Sedan blir den ju så snygg när den är helt nyfissad, ovan bild så är den bara frissad på insidan.

Rabatterna utanför ligusterhäcken tycker jag också tagit sig makalöst bra på ett år. Lite överblommat på bilderna men i alla fall. Får börja tunna ut nu då det blivit lite för tätt.

Jag börjar känna mig nöjd med grönskan runt huset nu. Så skönt att det tar sig.

Även har jag ökat på rabatten vid stora stenen och nästa år blir det kul att se hur allt kommer att växa till, jag har ett 10 tal växter till som ska ner innan frosten kommer.
 Nu ska vi fortsätta med infarten och garaget. Tankarna kring uppfarten går i stenläggning och samma fina storgatsten som nedan framsidan av huset. Garaget kommer jag skriva om i nästa inlägg.
2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...