Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


måndag 9 oktober 2017

Dubbelgarage i New England stil


Måste ju hinna i kapp här på bloggen då jag nu bytt jobb och fått ordning på fritiden. Skönt att vara tillbaka. Nedan är den ritning vi fick från Myresjöhus när vi byggde huset. Vi gjöt ju bara plattan då vid husbygget och även bygglovet ansökte vi om. Men nu är det alltså dags. Nu har vi alltså beställt garaget i färdiga moduler. OBS, det blir liggande panel självklart, precis som på huset.Hoppas och tror att vi även får till de vackra snickerierna vi har runt våra fönster, de kommer vi att lägga till själva samt lite annat smått och gott i dekoration. Färgen på garageportarna har ni nog redan listat ut vad det blir.
Ja hur ska barnen klara sig utan sin hockey ramp nu? Vi måste nog hitta på en annan lösning för hockeyn, hmm....
Ha en fin kväll alla fina!

4 kommentarer:

 1. Kommer att bli jättebra det! =)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vi ska bygga lösvirke i liknande stil och vill ha ett vitt hus, vi vill inte ha för lysande vitt och inte gulaktigt, vilken NCS-kod har ni på fönster och fasad?
  Upplever ni ert hus behagligt vitt i solljuset?

  Jätte tacksam för svar.

  Vänliga hälsningar,
  Janet

  SvaraRadera
 3. Hej Caroline! Vi ska bygga ett hus i New England-stil mycket likt ert hus som jag är helt tokkär i! Ser att du inte bloggar längre med skulle sååå gärna vilja se fler bilder på huset för inspiration eller följa dig om du finns på instagram (om du har ett husrelaterat konto såklart). Skulle du kunna återkoppla till mig om detta så vore jag super glad :) Du kan maila mig på shadi.kh93@hotmail.com. Tusen tack och grattis till ert fina hus! Mvh Shadi

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...