Husbygge i New England stil



""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


söndag 3 januari 2016

Öppna spisen Cambridge.

Då har det blivit dags att gå tillbaka till jobbet efter härliga och lata dagar. Barnen och mannen stannar hemma en vecka till. Känns som en ganska lagom vecka att starta med då vi har en röd dag på onsdag. Och mera snö har vi fått. Kul för barnen som äntligen får ett vitt jullov.
Tänkte jag skulle visa hur det blev med vår öppna spis. Ger verkligen den där mysfaktorn och värmer så där lagom mycket. Över förväntan faktiskt vad gäller värmen den ger i från sig! Eldas med spisbränsle och avger ingen rök eller lukt. Sedan tycker jag det är en fin möbel och som passar fint in i ett New England hus. Sen får vi se om vi nöjer oss med det eller om det i slutändan ändå blir en kamin. Vi har ju hur mycket björkved som helst som bara ligger nu efter de träd vi fällt innan husbygget.

 

 Önskar er en god fortsättning på nya året och hoppas ni haft många sköna och lata dagar i jul. Om jag har några nyårslöften?.....nej aldrig...men jag ska försöka att leva mer i nuet och inte ha så många att göra "listor".

2 kommentarer:

  1. Hoppas på en uppdatering om ett tag om ni är fortsatt nöjda. Vi funderar själva på hur vi ska göra med öppen spis... Ser hursomhelst superfint ut :-)

    //Nybyggare
    Följ vårt villabygge på Gudö

    SvaraRadera
  2. Mysigt! Ja öppen spis är inte fel i den här kylan :) Johanna

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...