Husbygge i New England stil



""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


måndag 23 mars 2015

Uppdatering på sovrummet- klart!

Då äntligen känns det som att sovrummet är klart. Minus en vit matta som ska ligga under nedre delen av sängen för det där lilla extra, men det får bli till hösten. Det blev en målning av väggen i alla fall, närmare bestämt två av fyra väggar. Vi gillar ju färgen vi hade och när vi ser mot fotändan till så är väggen mörkare beige fortsatt. Kontrasterna mellan gavel och vägg blev för nära varandra. Vad tycks?

 Mio huvudgavel "Jackie" i färgen beige med tillhörande sängkappa, Mio överkast "Amy", Mio bordslampa "Victor" i kopparfärg(finns också i silver), IKEA "Hemnes" sängbord, Jotex "Huntingdale" påslakan och örngott, Jotex "Empire" takkrona (slut i antikmässing) och slutligen Jotex "Grace" 5 meters klipp/tyg som jag sytt gardiner av. Pläden kommer från Hemtex. Allt till rimliga pengar!

Nedan en före bild på sovrummet, ganska stor skillnad faktiskt...
 

På hemnes borden bytte jag ut knopparna till andra som jag hittade i webbutiken "Nillashandelsbod"
Gå in och kika där, de massor med fina knoppar.

 
I morgon ska jag berätta mer om mina knopp projekt som pågår här hemma, ha en fin kväll och sov gott. Det ska vi, i vårt nypiffade sovrum :)

14 kommentarer:

  1. Hallo Caroline, ditt sovrum blev vackert.Elegant och stilfult. Bra jobbat!
    Kram
    Susanne

    SvaraRadera
  2. Vilken skillnad, du har en bra känsla för detaljer! Det blev verkligen supersnyggt.
    Ha en fin dag.
    //Jenny

    SvaraRadera
  3. Åh, så snyggt! Helt i min smak! Vi har också de där sängkläderna, sängborden och en pälspläd som jag dock sytt själv ;) Dessutom så har vi också ett litet fönster ovanför sängen... i min smak, var det ;)
    Ang. restaurangen, så trodde jag att man lade ihop ett och ett när man såg mina bilder, och jag var lite fundersam om det var "okej" att lägga ut bilderna. Men nu behöver jag inte fundera, eftersom du inte gjorde den kopplingen ;) Det var "Under Kastanjen", som vi var på. Finns säkert de som varit där och tycker att det är ett toppen-ställe, men jag kommer inte gå dit mer ;)
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  4. Snyggt Caroline
    Sovrummet tycker jag är ett av de viktigaste rummen. Man spenderar mer tid där än man tänker på.
    Riktigt bra blev det!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Snyggt Caroline
    Sovrummet tycker jag är ett av de viktigaste rummen. Man spenderar mer tid där än man tänker på.
    Riktigt bra blev det!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Nämen, här händer det grejor minsann! Snyggt det blev. Nu kommer ni sova gott. Även köket ser superfint ut. Det där med att sy gardiner verkar du ju vara en fena på. Skickar lite tyg så du kan trolla åt oss också :) /Johanna

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Johanna. Ja man får liksom tummen ur när solstrålarna börjar titta fram. Om tiden räckte till så skulle jag gärna hjälpa dig! Det vet du!

      Radera
  7. Men vad fint det blev Caroline!!! Ett riktigt lyxsovrum med hotellkänsla! Bra jobbat :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Caroline så gulligt sagt av dig. Roligt att du gillar det :)

      Radera
  8. Både elegant och ombonat. Superfint! Jag älskar gardinerna från tak till golv - de ger verkligen den där extra lyx-känslan!

    SvaraRadera
  9. Hittade din blogg nu o så fin med så mycket fina tips o ideer ..Passar perfekt för oss som nyligen köpt ett Atrumhus som går i 70-tal men ska förvandlas till härlig New England stil ..
    //Johanna
    hannaelis.blogspot.com/

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...