Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


söndag 22 mars 2015

Uppdatering på köket

Vi fortsätter att jaga passande möbler, sy gardiner och hänga upp lampor. Känns som att man aldrig blir riktigt klar med det men köket får allt vara nu! Hittade ett rutigt tyg på Ohssons Tyger i stan som jag gillar. Nu lagom till att dynan och gardinerna är uppe i köket så är det dags för lite vår toner men jag tror jag struntar i det! Ska börja sy en ny uppsättning gardiner till vardagsrummet i stället. Blir hela 6-8 st på 270 cm långa så det finns att göra.

Skomakarlampor har också kommit upp. Dock fick vi inte ha stickkontakterna dolda då det går en balk precis ovan fönsterna. De fick tyvärr sitta i taket, men men. Inte hela världen det inte.

Sittdyna gjord på en skarvad 90 madrass för att passa.

I morgon ska jag visa er hur vårt sovrum blev, för nu ikväll blev det klart. Är så jättenöjd med resultatet. Trevlig kväll!

4 kommentarer:

 1. Ser jättefint ut! Det ger verkligen en extra touch när man får in lite textilier i ett rum. Ofta vet man inte att man saknat dem förrän de är på plats ;-) /Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lina. Du har så rätt :) Känns också mer ombonat och cozy.

   Radera
 2. Vad fint du fick till med sittdynan! Måste ju också få till det sen, sydde du överdraget själv?
  Ska bli kul att ser hur sovrummet blev sen också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Caroline och tack. Ja det är hemsytt, ganska enkelt faktiskt, om man minns sina syslöjds lektioner? ;-). Är ju rätt slö när det kommer till att sy dragkedjor så jag tråcklade i hop stängningen. Bara sprätta när det är dags att tvätta, sen sy ihop igen. Madrasser hittar du billigt på Jysk, sen är det bara att mäta och klippa eller skära.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...