Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


tisdag 29 oktober 2013

Blandare på fel vägg....

Tänkte jag skulle berätta lite vad som händer i huset och utanpå.
I några dagar har snickarna varit på annat håll men ingen fara med det för jobbet fortsätter invändigt i stället. Där är det full fart på elektriker och rörmokare. Vi har gått igenom allt från strömbrytare, placering av taklampor, kontakter och utebelysning. Även badrumsmöbler och blandare.
Tur det för där dyker det upp saker som behöver gås igenom.
Tex höjden av väggskåp och belysning ovan handfat eller vilken vägg blandaren till badkaret ska sitta på. Vi valde ju ett annat badkar än det som fanns i Myresjös sortiment och då är det ju viktigt att kranar kommer i rätt höjd och på rätt vägg i förhållande till badkaret. Men som sagt det är utrett nu.
Här kommer lite bilder utvändigt där tre väggar har panel.....väntar fortfarande på att de fina snickerierna ska komma upp.


1 kommentar:

  1. Det är så bra att ni ligger före oss i byggprocessen för då ser jag ungefär när vi behöver ta beslut på saker. Vi har ännu ingen information om när vi behöver ha beslutat oss för golv, kommoder osv och det är lite stressande. Antagligen får vi väl veta det dagen innan:) Men när huset börjar byggas så har jag begärt byggmöte så vi kan gå igenom det mesta så allt hamnar där vi vill ha det. Hade precis ett samtal med elektrikern och han verkar kanon. SER SÅ FINT UT ert hus/ Johanna

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...