Husbygge i New England stil



""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


onsdag 27 maj 2015

leverans av flaggstång

I förrgår fick vi leverans av flaggstång med tillbehör. Så underbart, vår första flaggstång är här. Vet inte hur länge vi talat om att köpa en men det har aldrig blivit av förens nu till nya huset. Ser fram emot att resa den och hänga i flaggan. Kanske lagom till midsommar?

En lite gryning bild på tillbehör som medföljde...

På baksidan av huset håller vi på att få i ordning det som ska bli gräsmatta utanför altan. Den lilla bergknallen, som ligger på grannens tomt, har varit full med sly och annat som gillar att växa upp och förstöra vår havsutsikt ;-) Den har vi nu fått lov att rensa och sätta gräs runt om. Tror det kommer bli jätte snyggt. Grannen hade nog ändå aldrig brytt sig om att göra något åt den delen av tomten så det var bara gott att få detta gjort. Nu ska vi tillsammans planera upp lite vad vi vill ha där mer än gräs och berg. Det är fint när man kan planera tillsammans så att man får lite ordning mellan tomterna och någorlunda enhetligt.  

Bild tagen från ovanvåningen. På fredag kommer det gräs på rulle som ska läggas ut.
 

1 kommentar:

  1. Åh vad härligt med flaggstång! Har jag också alltid velat ha! Nu bor vi i tredje huset och fortfarande ingen flaggstång... ;) Men vet inte var den skulle sitta här, faktiskt...
    Så fit det kommer bli med utsikten över vattnet!
    Gräs på rulle, är ett bra val. Roligt att rulla också. Vi gjorde det själva vid förra huset, men här lejde vi bort det.
    Kram/Maria

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...