Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


söndag 8 februari 2015

Solens varma strålar

Underbart väder vi haft i helgen. I lä var det riktigt varmt och jag ser så mycket fram emot att sitta på altan någon dag det inte blåser och bara lapa sol. Helgen har bjudit på promenader både lördag och söndag, för inte kan man sitta inne när det är så strålande väder! Nu har vi verkligen precis så där lagom med snö och jag hoppas verkligen för barnens skull att den får ligga kvar till sportlovet.
  En snutt av stranden tittar fram...Barnen testar sina snow kickers...

4 kommentarer:

 1. Åh vilka underbart vackra bilder! Ni bor så galet vackert!
  Relationsexperterna har nog rätt ;) Vi brukar i alla fall gå ut och äta middag ca en gång i månaden, jag och mannen. Hotellövernattning blir det också ganska ofta. Kanske varannan månad? Vi har alltid sett till att avsätta tid för "på tu man hand" sedan barnen var små. Inte lika ofta alls då, men kanske ett par - tre gr/år i alla fall. Nu är det ju enklare när barnen klarar sig själva hemma... ;) Men det är viktigt! =)
  Kram och ha en fin vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria och tack, vad gullig du är! Det är härligt med lite utflykter på det sättet. Skall försöka boka in något här ni i början mars. Ha en fin vecka du med,

   Radera
 2. Visst var det en vacker helg härute vid oss :-)
  Såg att grannhuset var till salu vid dig, härligt område !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Emelie, ja det var det verkligen! Som man saknat solen! Stämmer det, det är huset bredvid oss, de flyttar dock inte långt utan skall bygga nytt på en annan tomt längre ut på udden. Nu håller vi tummarna för att det kommer en barnfamilj så det fylls på med fler kompisar till grabbarna ;-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...