Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


tisdag 24 februari 2015

Lite nytt piggar upp...

Då äntligen är det dags att hämta upp sänggaveln och sängkappan på Mio i morgon. Hoppas hoppas nu att tonerna går bra i hop, annars får vi måla om. Sen jagar jag vidare på överkast, sängbord och lampor. Lutar åt att det blir något av dessa två överkast från Mio.


Angel från Mio i benvitt


Amy från Mio i vitt
Bilduppdatering kommer inom kort.

Även i köket händer det saker, vi köpte iaf nytt matbord, till slut. Det blev samma serie som på soffbordet Mio York. Något mindre än vårt förra, Mios föregångare Amelie, men gott om plats för upp till 12 sittande, 14 vid kalas.
 
 Matbord Mio från serien York

 Sedan har de kommit ut med ett nytt lägre vitrinskåp men det lutar åt att det blir skåpet till höger iaf. Då får plats för att förvara CD skivor och media boxar till TV:n.

Bilder på detta kommer också inom kort.
Ha en go kväll alla där ute

9 kommentarer:

 1. Kul med så mycket nytt!! Har ju också varit inne på York-bordet, men funderade på om det ens rymde 12 pers, men om du skriver 14 :) låter ju bra i så fall. Blir nog jättefint!

  SvaraRadera
 2. Alltid lika roligt att få köpa nytt till hemmet. Hoppas att ni slipper måla om utan att allt matchar. Nu ska jag kika vidare här inne i din mysiga blogg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Tina. Det blir ommålning men det gör inget för det har jag varit inne på att göra hela tiden.
   Gaveln blev kanonfin i sovrummet.

   Radera
 3. Så kul med förändringar hemma! Snygga möbler! Jag har planer på nytt skåp när ena dottern flyttat och vi kan riva en vägg och ta hennes rum, för att göra vardagsrummet större ;) Suktar efter ett skåp på NK... Men det där du visar var ju också superfint!!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack Maria. Ja roligt du gillar skåpet. Det är ursnyggt och jag längtar så till att det står på plats...:-)

   Radera
 4. Hej
  Vi håller nu på att bygga vårt hus och jag har länge följt din blogg som inspiration, så tack för den :)
  Jag undrar om ni är nöjda med färgen på era väggar s-1502y? Vi funderar på att ha den på i princip hela nedervåningen så vore roligt att höra om ni är nöjda.
  Hälsn Suss

  SvaraRadera
 5. Hej Suss och tack, vi är mkt nöjda med färgen och har fått så mkt beröm för den. Även på övre plan har vi samma färg i allrummet då det ju går ihop i trappen mellan planen. Kan varmt rekommendera den. Passar bra ihop med både varma och kalla färger. Den upplevs grå men en varm grå ton. Köksluckorna blev vita och fina till också. Problemet som många får när de väljer sthlmsvita väggar är att de ser gula ut eftersom luckorna är brutna åt det grå hållet. Lycka till i erat bygge.

  SvaraRadera
 6. Hej Caroline,
  måste kolla (kanske har frågat förut) om ni har varit nöjda med ert trägolv eller om ni har haft några problem med det? Vi hade slutbesiktning förra veckan och fick då veta att färgen hade följt med på vissa ställen när de hade tagit bort skyddspappen med tejp. Känns surt så här nära slutbesiktning. Golvet är på reklamation och vi inväntar svar. När vi bestämde oss för golvet fick vi ju även veta att det var genomfärgat, desto konstigare att det har tappat färg i ytan. Tänkte höra om ni har märkt nåt liknande.

  Hälsningar Caroline

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Caroline. Det stämmer att vi har fått liknande här på några ställen. Trodde först att det var klister från tejpen men vet nu att ytan släppt. Vi tänkte ta upp detta på två årsbesiktningen men håll mig gärna informerad om vad som händer. Du kan väl maila mig är du snäll. I värsta fall så finns det någon bets eller vax som man kan fylla i med. Jag har sån hemma och tänkte testa.
   När kommer ni in i huset nu :-)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...