Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


torsdag 17 juli 2014

En medalj till oss...

Då har vi både hunnit med lata semester dagar och färdigställa husmålningen. Så skönt att det äntligen är klart!! Det gick åt 9 st 10 liters burkar av Alcro Bestå. Vi valde den färdigbrutna kulören "tonad vit" som är S0502-Y som för övrigt är vitare än andra märkens "tonad vit". Det blev perfekt till stuprännor, fönster spröjs och fönsterbläck. Fönster för övrigt är av märket Elitfönster. Hela kalaset gick på 12000 kr inklusive snälla vänner som lånat ut ställning till oss samt gett oss rabatt på färg. Resten är bara vårt slit. Lite skillnad mot den första offerten vi fick på 120 000 kr men även den andra som landade på 40 000 kr + materialkostnad.
Äntligen har vi meckat ner ställningen för sista gången, iaf för ett tag framöver. Här ska vi nu börja planera/bygga altan. Ska bli så skönt att kunna öppna altan dörrarna och kliva ut på ett golv.

4 kommentarer:

 1. Bra jobbat och så snyggt det blev !
  Kram på er

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt men framförallt mycket bra jobbat. Nu är ni värda massor av gott och ledighet. Vi är fortfarande osäkra på färgkulör men ert ser minsann vitt och fint ut. /Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack Johanna, hoppas ni njuter av Gotland!!
   Ja det är bara att komma för bi om ni vill inspektera närmare. Tyckte färgen blev perfekt :)

   Ha det bäst!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...