Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


lördag 7 december 2013

Operera myom

Allt kan inte vara rosor i livet.....
Myom ja, det har jag gått och burit på ett tag. Vad är det då? Jo det är muskelknutor i livmodern. De kommer och går och är helt ofarliga men kan ställa till med besvär ändå.
Redan under min första graviditet sa man till mig att jag hade det, en eller två.
Under andra graviditeten hade de vuxit.
Anledningen till att jag gick på kontroll nu är för att det gör ont i höger sida och ändå dags att göra cell provtagning. För tre månader sedan var myomet 7x5 cm, tre månader senare var den 10x6 cm.
Nu har en remiss gått till sofiahemmet för borttagning av den. Ni som har eller haft myom vet ju att man aldrig får operera bort dessa om man tänkt på tillökning i familjen.
Vi har ju våra två fina söner så vi känner oss klara som tur är.
Ja, förmodligen blir det tal om att ta bort "lite mer" än myomet eftersom det är svårt i förhand att veta hur de sitter.
Man fick ju ett och annat att tänka på........
Gynekologen var ju iaf helt fantastisk som rekommenderade mig att försöka flytta på operationsdagen om den dyker upp innan in flyttningsdatumet. Hade jag aldrig tänkt på, nu iaf.
Efter den får man inte bära på 6-8 v.
Det går säkert jätte bra med operationen men jag gillar INTE att bli nersövd, har ju inte koll då....något som jag annars alltid vill ha :)
así es la vida!
Dvs 2 steg framåt, ett steg bakåt....
Nu sitter jag här, skriver och tittar på mina små gryn som sover......så lyckligt lottad att jag fått dem :)
-Stolt mamma

4 kommentarer:

 1. Men Caroline, vad ledsen jag blir för din skull. Kan tänka mig att det blir mycket tankar :-( En stor kram härifrån andra sidan viken

  SvaraRadera
 2. Usch, låter inte alls kul. Men som du säger så kan du glädjas åt dina två underverk. Sköt om dig / Johanna

  SvaraRadera
 3. Fy för allt skräp som kroppen kan ställa till med. Det jag väljer att fånga upp i din text är dina fina pojkar och att den är ofarlig i sig. Operationen kommer att skötas av proffs och du kommer under tiden att drömma om ert fina hus medan de tar bort skräpet så att du efter det kan lägga det bakom dig. Kram

  www.villakvarnbacken.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sandra.
   Du har så rätt så. Man får ju se till fördelarna med operationen också samt att vi ju har våra två gossar.
   Ha en fin dag.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...