Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


måndag 2 december 2013

Härliga bloggar

Måste ju bara få delge Er några andra härliga bloggar som jag följer. De handlar också om husbyggen i New Englandstil, skärgårdstil eller lantlig stil men också mkt annat inom inredning och andra ting som händer i vardagen.
Varje gång jag slår på datorn bara måste jag in och kika på vad de har för sig, hur det går med bygget och annan härlig läsning de fyller på med.

Först ut är:
Famillen B bygger: http://www.familjenbbygger.blogspot.se/
Dom har redan fått flytta in i sitt fina nybyggda hus och njuter nu av att julpyssla och komma i ordning. Lite avis blir man ju...:-)

MissFixtrix: http://www.missfixtrix.com/
Dom hade stomresning för ett tag sedan och huset ser ut att bli riktigt mysigt med porch och allt. Johanna är för övrigt en mkt flitig bloggare som ständigt fyller på med inspirerande material :-)

JenkaHouse: http://www.jenkahouse.blogspot.se/
Har också rest sitt hus för ett tag sedan, blir också en härlig villa i New England stil med porch även där.

Sist men inte minst:
Heimsverden: http://heimsverden.blogspot.se/
Här byggs ett stort och pampigt hus i/på Norges landsbyggd. Imponerade stort med takhöjd på 3 meter på nedre plan. Hon skriver också en del om inredning och fyller på med härlig inspiration.

Ja härlig läsning brudar, fortsätt med det!

Caroline

4 kommentarer:

 1. Tack Caroline:) Lika kul att följa din härliga blogg och ert fantastiska bygge. Vi har inte flyttat in i vårt "lilla" hus ännu men om 2 veckor så smäller det och vi kommer bo lika trångt som er. Så då får vi stötta varandra ännu mer. Ha det gott /Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna, ja det får vi verkligen göra.
   Fick ett ryck här hemma och möblerade om och "kastade ut" en del till containern så nu känns det mkt mer trivsamt och lite julpyntat. Kommer ni ha tillgång till tvätt och disk? Kan tipsa varmt att köpa en avfuktare om ni kommer att tvätta kläder på samma ställe. Den gör susen och behövdes verkligen kan jag säga efter att jag tömt den ett par ggr. Tvätten torkar också dubelt så snabbt :-)

   Radera
 2. Caroline! Desamma! Man hoppas på en uppdatering varje gång man kikar förbi ��
  Jag tror för övrigt att jag ser din grannes hus från balkongen:-)
  nu på vintern iallafall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halloj, vad kul att vi nästan ser varandra :). Ha en fin vecka.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...