Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


måndag 29 juli 2013

Badrum inspiration

Det finns så mkt vackra badrum att titta på och här kommer några inspirationsbilder. Det jag gillar är att man lämnar en bit av väggen okaklad så att man kan lägga in en kulör i stället. Tycker det ser så ombonat ut. Tycker det känns lite sterilt när alla fyra väggar blir vita. I alla fall behöver vägarna bryta av lite så det händer något, kanske en list i mitten och ta övre delen diagonal om det ska vara helkaklat? Men har man en okaklad del överst kan man också hänga upp lite tavlor mm för att få badrummet/toan mer ombonad. Sen kan man ju fundera på vilken färg man skall ha om vi nu väljer den varianten. I dusch och badkarsdelen bör det självklart gå hela vägen upp däremot.
Denna ovan och under känns mest som den stil jag gillar i kakel och list
4 kommentarer:

 1. Härlig inspiration! Gillar särskilt den översta bilden med den fina blå väggfärgen!

  Som svar på din tidigare fråga, så bor vi idag i närheten av huset så vi kan gå förbi och titta varje dag om vi vill. (Vi bor fortfarande kvar i vårt gamla hus).

  SvaraRadera
 2. Åååå, så mye fin inspirasjon! Syntes det er knallfint! Gleder meg til å se hva dere går for:-)

  SvaraRadera
 3. Det eviga 'badrumsproblemet' ;-)
  Vi har på senare tid varit i en del badrum med helt målade väggar, klinkers på golv och kaklat i duschutrymmet. Det blir väldigt lugnt och stilrent. Funderar faktiskt på det....MEN släta väggar. Och målar man behöver man väv, och de ska finnas helt slät..måste bara hitta den först:-)

  SvaraRadera
 4. Gøy at vi har så lik smak:-D Gleder meg til å se hvordan dere får det! Tusen takk for tips angående fliser, skal sjekke det ut:-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...