Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


onsdag 7 september 2016

Uppdrag -göra entrén klar

Ett av våra mål för i år med trädgården vara att färdigställa entrén. Tycker den känns viktigast eftersom alla tar den vägen. Det känns som att vi nått målet och vi känner oss nöjda. Sedan kan man ju finslipa på detaljerna men det blir först när hela denna halva av tomten är helt klar. Tex att fylla på med trädgårdsgrus och kanske några trampstenar +entré tak om några år. Något snett foto nedan men i alla fall....
 

Väldigt nöjd med häck valet "liguster" som fullkomligt sprakat till sista månaden, detta foto är taget innan dess. Till vänster i gruset har jag tagit skott på ligustern, som ska bli en ny häck. Återkommer med vart i ett annat inlägg. 

 
Tänk att entré, trapp och "rabatt" såg ut så här i april. När man står i så stora och tunga tomtprojekt, som det faktiskt är, tycker jag det är viktigt att bli påmind om hur det såg ut innan man började. Därav tar vi många före och efter bilder så att man klart ser skillnaden. Det blir lite som en klapp på axeln för hårt arbete.

4 kommentarer:

 1. Superfint. Bra jobbat. Vi står still på hemmaplan men vi kanske också får ett ryck om vi bara får tid:) Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla! Ja tid är inget som finns i överflöd med familj och barn i den ålder som vi ju har. Man får bara ta den tid som ges/blir över :-) kram

   Radera
 2. O vad fint ni fått det. Själva jobbar vi på för fullt med ute
  miljön och har just fått gräsfrön i jorden. Längtar efter färdig gräsmatta. Till våren ska även vi få lite buskar mm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt Lina.
   Så hade vi det också för 1,5 år sedan. Man får bara ta det steg för steg och njuta av varje del som blir klar. Vi ser det som ett 5-7 års projekt och var sak tar sin tid när man gör allt själv, vilket blir i mån om tid.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...