Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


torsdag 1 oktober 2015

Myresjöhus fotografering av huset

Då har några av bilderna som Myresjöhus tog för en månad sedan landat hos mig. Några av dem ligger även inne på deras hemsida under Ocean Living serien och Hudson, som vår modell heter. Det var väldigt roligt att ha dem här och man lär sig ett och annat själv också, saker man inte tänkt på kan passa eller placering av möbler etc. Rolig dag och mycket trevliga tjejer. En som kutade runt med stativet och sylisten och jag som flyttade runt blommor, ljusstakar och kuddar. Det blev en del skratt mellan varven. Härliga avslappnade tjejer som kunde sin sak. Nedan kommer en bildkavalkad.
Ja hua vad jag längtar efter vår mur som ska ansluta till trappen och kansten vid gångarna. Nästa vår....
 
 
 
Lilla jag fick vara med på bild :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja det var en hel del foton,  men detta får räcka :) I helgen ska städas och bakas och det nalkas kalas fika med släkten. Ha en fin helg nu!

12 kommentarer:

 1. Så fint och hemtrevlig ni har det!
  Visst är det skönt när det kommer proffs och flyttar runt och gör om saker som i efterhand känns helt självklara
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Emelie! Ja super kul verkligen! :-) Ha en fin kväll.

   Radera
 2. Jättefina bilder! Kul - härligt att du har fått in så mycket tyg - gardiner osv. Det ger verkligen en helt annan känsla :) Trevlig helg Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla rara du :) Ja verkligen skillnad med tyger i huset. Fattas en gardin i ett rum men i övrigt klart med det. Däremot LAMPOR...suck sån tid det tar att hitta rätt stil. Vi saknar massor med lampor. Men det är bara att fortsätta leta...och gå i mörker ;-)

   Radera
 3. Vi bygger Myresjöhus Smart 150 i Nacka. Vår eldragning till utelamporna ligger spikad på fasadens utsida. Är elen till era fasadlampor dragna på utsidan, eller kommer sladden ut där lampan sitter?

  SvaraRadera
 4. Hej Joan, Nej våra elkablar är dragna i husets väggar. Vi bestämde vart belysningen skulle sitta i ett tidigt skede, innan elen var klar och innan innerväggar och panel var klart. Just elen som ska sitta i de yttersta väggarna ska ju vara klara ganska tidigt i processen.

  SvaraRadera
 5. Hej. Jättefina kort på ett jättefint hus! Roligt med "proffs kort". Vi har också byggt hus i New England stil och till våren blir det stort altandäck. Tycket ditt höga staket som syns på kortet på baksidan var så snyggt och väldigt bra insynsskydd. Vart har ni köpt det? /Sussie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sussie och tack. Ja det är ellma och fler bilder hittar du under rubriken Ellma till höger på bloggen. Vi är jätte nöjda :-)

   Radera
 6. Är det förresten Elma vinylstaket? Är ngt vi funderat på men aldrig sett i verkligheten. Är ni nöjda i så fall?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej stämmer det, kika här så ser du fler bilder http://oceanlivinginsight.blogspot.se/search/label/Ellma%20vinylstaket

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...