Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


måndag 7 september 2015

Förberedelse för häcken

Då har vi fått hjälp att gräva ut ett dike för häcken runt om tomten. Satte några plantor till som blev över efter förra vändan. I går beställde jag resterande plantor, hela 730 st avenbok till grannen och oss. Dvs 90 meter var. Dessa är beställda från denna plantskola. Helt ok priser!
 
Detta kommer bli så bra med den vita grinden som ansluter till häcken. Så hoppas vi att häcken tätnar på fort nu!
Som om det inte vore rörigt nog här hemma med maskiner etc så passar Vattenfall just nu på att gräva upp våra vägar runt om för att lägga ner el kabel.
 
 Förberett för häcken. Här blir det också häck...detta är servitut vägen som grannen innanför oss fått lov att köra via..

och sist men inte minst den viktigaste delen, gränsen mellan grannen och oss.
 

4 kommentarer:

 1. O vad spännande att följa hur snabbt er Avenbok växer. Även vi har tänkt det som häck längs med vissa delar av vår tomt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack Lina. Fint hus ni bygger ni med :-). Ja vi har några grannar som satte förra året och de börjar tätna på rätt fort redan året efter. Vi ser fram emot det :-)
   Lycka till med byggandet.

   Radera
 2. Åh vad härligt att ni börjar plantera buskar! Vill också börja med det. Vi har allt förberett för plantering men sen gäller det att bestämma sig för vilken sort, veta hur många samt sist men inte minst ha råd att köpa in alla :) Men jag älskar Avenbok - så snyggt! Min man vill gärna ha syren men jag är rädd att den inte blir så tät. Ha det gott Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Syren är också fint men jag tror som du att den inte blir lika tät. Har iaf inte sett en syren häck som är tät nerifrån och upp utan det finns alltid lite insyn. Iaf de jag stött på.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...