Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


onsdag 7 januari 2015

Men hallå!!

Ja jisses vad tiden springer iväg. Hoppas ni haft en lång och skön ledighet! Så många dagar ledigt det blev i sträck med 2,5 semesterdagar.....njutbart att få ladda batterierna inför ett nytt spännande år.
Fick ni några roliga presenter? Måste bara få höja två julklappar till skyarna så jag delar med mig till er här. Den ena är en Kärcher fönstertvätt som jag vet några av er andra redan köpt. Har inte hunnit testa den fullt ut ännu men det verkar lovande. Går att köpa här

Den andra är vår nya dammsugare robot Neato XV Signature Pro, som jag köpte till familjen, fniss.
Hon är nu döpt till Frida = Fri dag och gör ett helt fantastiskt jobb på våra mörka golv där varje smula gärna syns. Så skön hon är, lite vimsig i början innan hon hittade tillbaka till sin laddningsstation men "de" behöver några vändor innan de har sonderat hela huset. I bland trasslar hon in sig i sladdar så de får man ta bort. Om man lyfter henne för att man vill att hon skall städa en viss area säger hon - put me down. Haha, störskön figur!! Det är så rent och fint nu på våra golv. Tack Frida för att jag fått ett nytt liv. Äskar sådana funktionsprylar. De kan man aldrig på för mkt av. ps, kollegan har visst också en likadan som vi, fick jag höra idag, och den heter Gunnar. De blir ju som en familjemedlem :-) Ja jisses!
Går att köpa här
 
Berätta gärna om ni har några bra funktionsprylar som förgyller er vardag. Hur bra är tex robot gräsklippare?

4 kommentarer:

 1. Skönt att höra att dammsugaren funkar, vi är också inne på att köpa en sån till huset. Eller snarare min man som är teknikfreak :) och jag har ingenting emot det då man slipper städa mindre!

  SvaraRadera
 2. Hehe, vilka praktiska julklappar! Vi hade en robotdammsugare precis när de lanserades en gång i tiden - den var fantastisk. Dessvärre hamnade den i en kartong vid en flytt och sen har den liksom aldrig packats upp igen...

  Vi har pratat om en robotgräsklippare, men min man är grönyteproffs och vill ha "ränder i gräsmattan, som på en fotbollsplan", så här hemma klipps det, samlas upp, borstas och tumlas för att få den perfekta gräsmattan... Så länge han är nöjd så funkar det. Men mina svärisar har en robot och den funkar klockrent.

  Mina funktionsprylar hemma består av sop och sopskyffel som jag har framme efter varje måltid ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men då är det väl dags att ta fram den lilla roboten igen då Lina. Så får du mer tid över till att pyssla med något kul:-)
   Ja grabbar och den där gräsmattan :-) Kan se det framför mig hur mannen din duttar med gräset. Men ändå kul att intresset finns för att hålla snyggt.

   Radera
 3. VÄRLDENS bästa hjälpreda är iallafall fönsterputsen. Jag älskar min!
  Robotdamsugaren låter ju inte helt fel :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...