Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


torsdag 14 augusti 2014

Lite sommar minnen

Än tänker jag inte släppa taget om sommaren även om vi börjat arbeta igen och skolorna börjar på onsdag. MEN visst sörjer man att semestern är slut även om vi haft en extrem fin sommar. Några av våra minne från sommaren är detta:
 
Vi målade klart huset.....milstolpe!
 
Vi har njutit av Runmarö i flera veckor, sett säl, vackra sol nedgångar, fått myggbett, fästingbett, renoverat rum, badat, plockat smultron, seglat, fiskat och slappat.
 
 
 
 Vi har åkt mycket båt i vår vackra skärgård...

 Njutit av vår strand hemma vid emellan alla aktiviteter och resmål....inte fy skam.... dag som kvällsdopp...

 Hunnit med Gröna Lund en dag då det var 32 grader....

 Efter Grönan bar det av på en 22 timmars kryssning med barnen. Cinderella anordnar familjekryssningar på sommaren genom att t ex göra om alla konferensrum till lekrum. Mycket uppskattat av barnen som tidigare inte prövat åka "de stora båtarna", bara sett dem när vi åker förbi med vår egen båt.  

 Vi har haft några härliga dagar på Vätö/Norrtälje med bekanta.

Haft bus med barnen :o)

Semestern avslutades med att vi påbörjade altanbygge något som fortfarande pågår....
UNDERBARA Sverige och UNDERBARA sommar....vill INTE byta ut denna härliga miljö mot något annat!!


2 kommentarer:

  1. Härliga sommarbilder!! Och Än är inte sommaren helt slut! Visst målade ni huset i 0502y? Fint är det! Gah, jag ska ta beslut imorgon om färg..

    SvaraRadera
  2. Så härligt allt ser ut! Den här sommaren packar man gärna ner i en liten låda för att kunna ta fram och minnas när det blir mörkt och kallt ute. Svårslaget!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...