Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


onsdag 13 november 2013

Platsbesök från kommunen

I dag hade vi ett så kallat platsbesök från kommunen då också vår byggledare från Myresjöhus var där liksom vår KA. Allt var i sin ordning och verkar gå enligt plan.
Om en vecka har vi äntligen tid med plattsättare och målare i huset och då skall vi gå igenom de mest efterlängtade..... yt skikten. Ser så mkt fram emot det.
Vecka därefter tror jag det börjar bli dags för dem att sätta i gång och jobba.

Fortfarande väntar jag på att snickarna ska bli klara utvändigt och det verkar som om det kommer till att ske i nästa vecka. Ja ingen stress, de har tid på sig, den där attans plattan har ju sin torktid så de åker ju självklart iväg på andra uppdrag emellan.
Nåja, ha tålamod.....fast det är inte mitt starkaste kort direkt.

Under tiden har jag idag roat mig med att beställa integrerad kyl och frys från simens via tretti.se

 
Nedan ser vi en köksritning enligt gamla modellen men här syns iaf en bild på integrerad kyl och frys. No more putsande på rostfritt!!!4 kommentarer:

 1. Skönt att allt gick bra:) Vi har vårt möte nästa vecka redan. Lär få anmärkningar på tomten men hoppas det kan vänta tills vi planerar tomten mer noga. Trevlig helg på er

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej håller tummarna för att det skall gå bra. Men kommunen skall väl titta på huset och inte på tomten? Ha en fin helg och lycka till. Kramis

   Radera
 2. Spännande tider! När är planerad slutbesiktning?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofie, ingen aning faktiskt medn inflytt är v 8. Det kommer nog ett datum inom kort.
   Ha en fin helg och lycka till med pysslet hemma.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...