Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


måndag 10 juni 2013

Båttur till Vaxholm


I helgen har vi fått lite tid över från flyttkartonger och annat och gjorde en båtur till Vaxholm. Det blev glass och besök i sjöräddningssällskapet och kustbevakningens båtar. De hade även en ambulans uppställd och som barnen fick gå in i. Barnen var lyriska.
På väg hemåt passade vi på att fota upp mot tomten, sjövägen sett, och huset kommer att stå vid röda
pilen. Grannen med familj har nu i helgen också flyttat in, skoj att de har barn i samma ålder. De fann varandra direkt! Härligt!
 
I helgen fick vi fram lite leksaker och gungor som barnen + grannbarnet passade på att inviga. Det avslutades med att barnen gjorde en picknick på den nylagda gräsplätten mellan oss och grannen. Där dukade de upp med filt, saft och parasol. Underbart att se att de trivs så bra på så kort tid. Det känns så bra i hjärta och själ!
 
Hittade även ett träd som jag räddade i sista sekund från motorsågen då jag insåg att den ju var alldeles översållad med rosa blommor. Har ingen aning om vad det är men vacker är den.
 
 
 
Söndagen bjöd på riktigt tråkigt väder så vi passade på att göra fjärilstavlor med våra egna signaturer på, i form av fotavtryck. Kladdigt men roligt :-) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...