Husbygge i New England stil""En blogg om husbygge i New Englandstil, inredning, tomtplanering och annat vardagligt.....""


onsdag 1 maj 2013

Nya ritningar från HTH

Då äntligen har vi fått tillbaka ritningarna på köket vi gjorde om. Vi har flyttat hällen till köksön/bardisken och ställt två vitriner intill fönstret i stället. Även tog vi tillbaka den lilla sittplats som vi först tog bort då det för mig tar emot att ha en bänkskiva som går ovan fönster. Fönstret vill vi ju inte minska för då förstör man ju hela utseendet på utsidan.
Vi tog även bort överskåpen på ena sidan för mer luft. Så här blev resultatet.
Vilket blev bäst tycker ni, gamla ritningen eller denna?

4 kommentarer:

 1. Jättefint!
  jag tror att du kommer nyttja sittplatsen mer än du tror. Dessutom ser det symetriskt ut:) med en tavla i mitten

  SvaraRadera
 2. Fint med sittbänken! Vi har också valt en sådan :-)

  SvaraRadera
 3. Otroligt fint kök och hus ni har! Vi ska med köpa kök från HTH och skulle vilja ha höga vitrinskåp som ni.Vad är måtten på luckorna? Är de Specialbeställda el finns de som standard? Undrar med hur hög sockeln är som skåpen står på? Vänliga hälsningar Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Helen och tack för fina kommentarer. Ursäkta sent svar. Vi har 2,70 till tak. Socklarna är väl tilltagna kanske 20 cm. Det vi har är extra höga väggskåp, ovan det ett överskåp. Vet inte vad ni har för höjd till taket men skulle det vara något lägre som tex 2,70 som är standard skulle ni ändå kunna ha extra höga väggskåp. HTH har en uppsjö av höjder och lösningar. Alla mått finns på deras hemsida. De ritar upp allt åt er också. Allt är standard mått som vi har.
   Lycka till med det nya köket.
   Med vänlig hälsning Caroline

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...